Arkiv over ‘1972 MGB’:

postheadericon Så var den toppakning slidt op!

Jo, det var ganske rigtigt toppakningen, og jeg skal da love for at den var færdig.

Umiddelbart ingen andre skader, håber det holder i byretten.


postheadericon 3. plads bliver til 1. plads!

I følge MG-bladet for juni 2010, har man regnet resultaterne fra O-løbet den 24. april efter, og man har fundet en del fejl i resultatberegningen.

Så ryger Finns og min tredieplads – men erstattes af en førsteplads, så der er lidt svært at være rigtig utilfreds :-)


postheadericon Død MGB

MGB 1972 "Det levende bundtræk"Jeg var lige ud at spinne den vinrøde i dag – det blev en kort tur.

Uden nogen som helst advarsler, misten den totalt pusten efter en nedgearing fra 4. høj til 4. gear, og et moderat omdrejningstal. Fint olietryk og vandtemperaturen knapt nok i midten af skalaen. Ingen umiddelbare fejl at se i maskinrummet. Hmmm….

På vejen tilbage (nogle få km) blev det værre og værre. Vel hjemme efter denne lille tur på under 12 km kunne det konstateres, at der manglede vand, masser af vand, faktisk var det tilsyneladende muligt at fylde den helt op, og meget svært at få den startet igen. Da den endelig kom i gang, stod der nærmest en vandstråle ud af udstødningen.

Håber at det kun er en toppakning…


postheadericon Så startede sæsonen 2010

MGB 1972 "Det levende bundtræk"Så startede sæsonen. Årets første løb var et O-løb, der startede og sluttede ved Buresø. Ruten var både smuk og spændende og vejret var… nå ja, koldt men tørt.

Jeg nåede lige at få indregistreret “det levende bundtræk” (den 8-portede 1972 MGB med indsprøjtning) og få monteret triptæller m.v..

Desværre havde der indsneget sig nogle fejl i løbet, specielt i tulipan-målene, så idealtiden var omsonst at køre efter.

Efter nogen parlamenteren om fejl, blev vi nr. 3 – ikke godt nok. Desværre er det sådan, at hvis meter-angivelserne er upræcise, lader det til at være  en fordel at have en upræcis triptæller – og så er man jo lidt til grin efter at have trimmet sin egen, så den viser 1,35 m galt på 10 km ;-)

En enkelt dårlig taber(?) var dybt utilfreds med, at tiden ikke skulle tælle – måske fordi han mistede 3. pladsen ved denne lejlighed? Mærkeligt at folk ikke kan udvise noget mere fairness, vi kører jo trods alt i engelske biler, og burde derfor også opføre os som gentlemen. Jeg gad i hvert fald ikke vinde, hvis det var på baggrund af åbenlyse og urettede fejl i køreordrene.

Tak til Per Moth for et ellers fint løb med mange gode detaljer!

Næste løb er ræs på køreteknisk anlæg i Maribo allerede den 09. maj, hvor 67-Midget’en forhåbentlig bliver klar.

[Tilføjet den 04.06.2010]: Revideret resultatliste udgivetvi vandt alligevel løbet :-)


Kategorier
Annoncer

Warning: include(BL/ADS/2058.php): failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home161/sub009/sc34139-ANCH/wpdk/wp-content/plugins/samsarin-php-widget/samsarin-php-widget.php(97) : eval()'d code on line 4

Warning: include(BL/ADS/2058.php): failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home161/sub009/sc34139-ANCH/wpdk/wp-content/plugins/samsarin-php-widget/samsarin-php-widget.php(97) : eval()'d code on line 4

Warning: include(): Failed opening 'BL/ADS/2058.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php5/:.:/home160c/sub009/sc34139-ANCH/_include/') in /mounted-storage/home161/sub009/sc34139-ANCH/wpdk/wp-content/plugins/samsarin-php-widget/samsarin-php-widget.php(97) : eval()'d code on line 4